Buurtbowlen 2019

Buurtbowlen.

Op zaterdag 12 oktober was er weer een avondje buurtbowlen. Even voor 20u meldde ik mij bij Racket en health en werd ontvangen door 2 bestuursleden. Moest € 7,50 betalen voor een leuk avondje bowlen. Omdat ik geen tijd had gehad om een team bij elkaar te krijgen had ik mij alleen opgegeven. Afwachten dus bij wie ik ingedeeld zou worden. Wat blijkt!? Kom ik in het team wat vorig jaar het buurtbowlen had gewonnen: Fam. Hassing!!! Dat legde de druk wel hoog voor mij maar ik ga de strijd niet uit de weg.

Er hadden zich helaas maar 17 personen opgegeven. Men had hier 3 teams van gemaakt en dus werd erop 3 banen gespeeld. De sfeer zat er goed in en hier en daar daagde men de andere teams al een beetje uit. De drankjes werden aan de baan geleverd en al snel hing er een gezellige ongedwongen sfeer. Sommigen waren toch echt wel gekomen om hun beste beentje voor te zetten en misschien wel als kampioen uit de bus te komen. Andere waren blij als er een paar kegels omvielen.

Door het bestuur was besloten om 2u achter elkaar te bowlen. Men team had de snelheid er goed in en de kegels vlogen van de baan. Helaas stokte de bowling machine ook weleens maar dat werd door het personeel zo snel mogelijk opgelost. Links en rechts werden er toch de standen goed in het oog gehouden. Na een mindere start kwam ik zelf lekker op stoom. Dat mocht ook wel want de ene strike of spare vloog mij om de oren. Als er even niet gegooid werd dan maakte men een praatje maar dat duurde maar even want dan moest men weer de baan op.

Om 22u werden de banen op rood gezet. Men ging gezellig bij elkaar zitten om te wachten op de uitslag. Door het bestuur waren er lekkere schalen met hapjes geregeld die door een ieder zich lekker liet smaken. Ondertussen had het bestuur de uitslag ontvangen. En weer bleek dat Fam. Hassing de winnaar was van het buurtbowlen. Helaas was de wisselbeker gesneuveld bij binnenkomst maar deze werd toch uitgereikt. Men zou proberen deze nog te laten maken. Zij mochten deze beker na 3x winnen ook houden. Het bestuur gaat op zoek naar een nieuwe wisselbeker. Misschien dat er iemand is die deze wil sponsoren!?

Wat wel jammer is, is dat er geen prijs is voor diegene die de hoogste score van de avond gooide. Ik vind dat dit zeker wel een vermelding waard is omdat diegene niet in het winnende team zat. Dylan gooide in 2 rondes een score van 294 bij elkaar!!! Dylan en de Fam. Hassing gefeliciteerd.

Uitslag:

  1. Roel, Peter, Jarno, Sanneke en Frits 1137 punten.
  2. Boukje, Freddy, Maarten, Ellen, Sander en Kischan 1128 punten.
  3. Ivanka, Dylan, Paulien, Nick, Myrthe en Danae 1105 punten.

Hoop dat er volgend jaar weer op zaterdag buurtbowlen is en er weer veel teams mee doen want het was weer een gezellige avond.

Met veel plezier mee gedaan, Frits

Winnaars Buurtbowlen De Senne 2019


Sinterklaas 2019
24nov

Sinterklaas 2019

Ook dit jaar heeft sinterklaas de buurtvereniging bezocht . Er waren ong. 30 kinderen aanwezig.  En wat was het een feest, er werd...

Buurtquiz 2019
05okt

Buurtquiz 2019

Er waren dit jaar 8 teams aanwezig. We kijken terug op een zeer geslaagde avond en hopen volgend jaar weer op een goede opkomst. 

Onze sponsoren